Best Western Leto Arena

Bryllup - Selskapslokaler for alle livets begivenheter

Vi har fine selskapslokaler for de store anledningene! Vi har rom passende til selskaper fra 10-90 personer og vår erfarne F&B manager hjelper dere med planleggingen av alle detaljer omkring arrangementet.
Feirer dere bryllupet hos oss spanderer vi vår nye og flotte suite på brudeparet.

Brudesuite
Vi har vår egen flotte brudesuite som brudeparet kan bo på etter festen. Om ønskelig setter vi selvfølgelig opp både musserende vin , jordbær og sjokolade til brudeparet på suiten!

Selskapslokaler
Våre selskapslokaler blir også ofte benyttet til konfirmasjoner, barnedåp, jubileum og selskaper av alle slag. Våre dyktige kokker kommer med forslag til meny og vi har alle rettigheter.

Overnatting for selskapsgjester
Er det gjester som trenger overnatting har vi både enkelt, dobbelt, familierom og rom tilpasset rullestolbrukere. I tillegg har vi også rom for allergikere, suiter og rom hvor det er tillatt å ha med hund eller katt.

Vite mer?
Kontakt oss for meny, priser og detaljer eller om dere ønsker en uforpliktende visning av våre lokaler. 
Vi treffes på tlf.  63 95 91 00 / firmapost@letohallen.no eller gå inn på våre hjemmesider www.letohallen.no 

Best Western LetoHallen Hotel ligger på Dal i Eidsvoll kommune. Rett ved E6, egen gratis parkering og også innendørs parkering for hotellets gjester.
Hotellet har 102 rom, egen konferanseadeling og en stor messe, event og arrangementshall som kan ta riktig store selskaper. Hotellet tilbyr også egen Shuttle til/ fra Eidsvoll Verk stasjon for hotellgjestene - dette må bestilles på forhånd.

Best Western Leto Arena, Dal
Tel: +47 63 95 91 00
E-post: firmapost@letoarena.no

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse