Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Best Western Leto Arena Hotel

Vi er stolt medlem av verdens største hotellkjede, Best Western. En styrke for oss - et kvalitetstegn for deg som gjest.  

Hotellet har 102 delikate hotellrom med til sammen 220 senger.

Hele hotellet er røykfritt
Leto Arena  tilbyr gratis innendørs parkering for våre hotellgjester. Begrenset antall plasser - forhåndsbestilles v/ booking eller på tlf. 63 95 91 00.
Det er tillatt å ha med dyr på enkelte rom - dette koster kr. 250, -i tillegg pr rom pr opphold. Om du har med dyr skal dette opplyses om ved booking.

For grupper, kurs eller konferanse- kontakt oss på 63 95 91 00 / tf@letoarena.no / firmapost@letoarena.noTurforslag til våre hotellgjester
I forbindelse med et interregionalt  prosjektsamarbeid hotellet vårt er med på har vi i sammen med Syklistenes Landsforening fått laget informasjon og enkle kart til 3 ulike gå og sykkelturer i vårt nærområde. Alle med utgangspunkt for start / stopp her hos oss på Leto Arena.
Se mer om turene ved å trykke på linkene nedenfor: 

Sykkeltur til Eidsvollsbygningen ( du kan låne hotellsykkel her hos oss - vi har 4 stk. "unisex" sykler med hjelm til utlån )

Utsiktstur til Svinåsen ( Tårnet på Dal)

Topptur til Mistberget


 

Best Western Leto Arena

Vi har mange ulike romkategorier og håper at noen av disse kan passe for deg. Velkommen til oss !


 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse