Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Vi har en moderne konferanseavdeling med gunstige priser for alle typer møter med og uten overnatting.

Leto Arena legger alt til rette for et vellykket arrangement når du skal samle kolleger, forretningsforbindelser eller bransjefolk, holde kurs, konferanser eller møter. Vi tilpasser vårt tilbud til deres behov og ønsker.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, så kan vi sette sammen et program ut fra dine behov og ønsker.

Alle møterommene har moderne AV-utstyr, gode lysforhold og god ventilasjon.

I forbindelse med Covid-19 situasjonen følger hotellet  nå de nasjonale tiltakene  for arrangement og konferanser.
Det anbefales fortsatt at man opprettholder én meters avstand til andre og dette legges det selvsagt til rette for i våre lokaler. Det finnes hånddesinfeksjon i alle møterom og fellesareal på hotellet.

Med anbefalt avstandskrav på 1 meter mellom hver deltager tar vårt største møterom nå maksimum 40 personer i klasseromsoppsett.  For mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss: tf@letoarena.no


Forespørsel kurs, konferanse og grupper:

Tel: 63 95 91 00 / 63 95 91 50
Tel: 92 80 16 10
E-post: tf@letoarena.no
 

Konferanse

Vi  har en rekke standardkrav til hvordan et kurs eller møte skal gjennomføres.  Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet. Vi har minimumsstandarder som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente av møtet eller konferansen. Vi kan love deg et arrangement med mer enn bare faglig innhold. Det er ofte de spesielle opplevelsene som hjelper oss å huske det vi lærer. Noen ønsker en aktiv fritid utendørs, andre setter pris på at sosialt samvær pleies innendørs, mens noen synes det er viktig med kulturelle impulser. Det faglige innholdet i kurset må du ta ansvar for selv, resten av arrangementet kan du trygt overlate til oss.
 
Litt mer enn bare et møte..?
-Hva med en skattejakt, et lite mord eller rett og slett hjernetrim ?
"Alt er mulig" i våre lokaler – og vi er selvfølgelig behjelpelig med alle typer underholdning og spesialeffekter tilpasset kundens ønsker og behov.
Vi kan også tilby spennende aktiviteter i samarbeid med våre gode samarbeidspartnere. Hva med et et skikkelig "hotell-mord" hvor dine konferansegjester får lov til å nøste opp trådene og løse mysteriet? Eller litt skikkelig hjernetrim med gåter og ledetråder som fører deg gjennom hele hotellet - i rette "Da Vinci kode" stil.   Dette er aktiviteter som må forhåndsbestilles–kontakt oss på 63 95 91 00 eller tf@letoarena.no for å få vite mer.  Les også mer om utfordrende skattejakt, action-track og  hjernetrim fra Cockpit Event her.

Prøv en flysimulator - klarer du å lande en Boeing 737?
I underetasjen på Leto Arena holder  firmaet Flightexperience  Norway til. De har en egen flysimulator og kan tilby både kurs og  arrangement for grupper og enkeltpersoner. Se mer på www.flightsimulationsnorway.no eller kontakt de direkte på +47 904 13 606

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse