Bestill rum
Bestillingskode
Skriv inn bestillingskoden for å se prisen din.
Bestill

Se våre romkategorier

Vi har 102 hotellrom og  en  moderne konferanseavdeling. Hotellet har stor gratis utendørs parkering og egen parkeringskjeller. Det er ogå muligheter for å lade elbil.  Det finnes rom hvor det er tillatt å ta med kjæledyr og vi har rom tilpasset rullestolbrukere. Hele hotellet er røykfritt. Se Online booking øverst på siden for priser og tilgjengelighet. 

Renhold ved lengre opphold
Ved lengre opphold vil renholdspersonalet foreta en fullstendig rengjøring av rommet ditt med bytte av alle håndklær, sengetøy og øvrig renhold hver 4.dag. Har du behov for- eller ønsker renhold i mellomtiden kan personalet kontaktes. Vi hjelper deg også med supplering av håndklær, såpe og lignende. 
Om du henger skiltet “Please clean my room” utenpå døren vil vi gå inn og tømme søppel og bytte håndklær.

Det er alltid frokost inkludert når du bor hos oss - uansett romkategori. Se våre rom nedenfor. Håper du finner noe som passer for deg. Velkommen !

Enkeltrom / 2 sengsrom

Eget bad med wc og dusj. Hårføner på alle bad. TV og fri wifi. Det er alltid frokost inkludert i prisen når du bor hos oss. 

Dobbeltrom

Våre dobbeltrom  har to separate senger, men med en dobbel overmadrass. Sengen er 160 cm bred. Eget bad med wc og dusj. Det er hårføner på alle bad. TV og fri wifi.

Familiesuite 300

Vår superfine og populære familiesuite har 2 separate soverom og dobbel sovesofa i stuen. Suiten har egen spiseavdeling og bad med badekar og dusj. Passer for inntil 6 voksne, eller en romantisk suite for 2! Denne suiten har også utgang til egen balkong. TV og fri wifi.

Jr. suite 201

Vår fine jr. suite har stor dobbeltseng på 180cm og en dobbel sovesofa. Det er også mulig å sette inn en ekstra seng slik at det soveplass for 5 personer. Dette rommet med tilhørende bad er også tilpasset rullestolbrukere. TV og fri wifi.

4 sengsrom

På våre 4 sengsrom eller familierom er det plass til inntil 4 voksne. Det er enten som bildet viser en køyeseng og to vanlige senger, eller 4 vanlige senger på gulvet. Vi har et begrenset antall 4-sengsrom. TV og fri wifi.

3 sengsrom

3 sengsrommene er som et vanlig dobbelrom, men med en ekstra seng ved siden av. TV og fri wifi. Illustrasjonsfoto.

Enkeltrom med Queen bed

Dette er et vanlig enkeltrom, men med en god og bred seng på 160cm.

Bad med dusj og wc. Det er hårføner på alle bad. TV og fri wifi

Rom tilpasset rullestolbrukere

Vi har 3 rom tilpasset rullestolbrukere, samt at vår jr. suite 201 også er rullestolvennlig. Her er det også egen dusjstol, inne på baderommet. Har du behov for et slikt rom er det lurt om du kontakter hotellet direkte slik at vi får reservert riktig rom til deg. 

Våre bad

Alle rom har eget bad med dusj og toalett. Hårføner finnes på alle rom 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse